Procano

Vi i Dreamwork har jobbet tett og effektivt med Procano for å etablere deres moderne kommersielle avdeling. Les mer om hvordan vårt samarbeid har vært, og hvilke tjenester vi har levert til de.

Hvem er Procano?

Procano er en IT partner som leverer industrialiserte skytjenester og personlig brukerservice til små og mellomstore bedrifter i hele Norden. Deres mål er at kundene skal oppnå deres mål. Vi i Dreamwork har hjulpet Procano med å styrke deres kommersielle avdelig ved å rekruttere inn to Account Executives og en Customer Success Manager.

Uttalelse

Dreamwork har hjulpet oss med å finne ut hva vi var på utkikk etter. De har vært veldig tett på, og det har gått veldig raskt. Og de har også gått ut og funnet mange aktuelle kandidater basert på vårt verdigrunnlag.

Jørgen_Berg_redigert_BW

Jørgen Berg

Daglig leder,
Procano

Hva sier kunden om vårt samarbeid?

Problemstilling

Procano hadde lenge hatt en vekststrategi som involverte oppkjøp av andre virksomheter, men nå ønsket Procano å satse mer på organisk vekst. Det naturlige valget ble da å etablere en ny intern kommersiell avdeling med fokus på å få inn nye kunder. Derfor søkte de etter et byrå som hadde spesialkompetanse innen salgsrelaterte stillinger, og kunne fungere som en rådgivende part. Samtidig som at byrået søkte etter kandidater med tanke på Procanos verdigrunnlag

Fremgangsmåte

Sammen med Procano satte vi i Dreamwork oss ned for å kartlegge hvilke erfaringer, kompetanse og personlighetstype som vil være passe best inn i bedriften. Samtidig som det var viktig for oss å fange essensen i hvordan det er å jobbe for Procano, slik at vi på best mulig måte gi kandidatene et realistisk bilde av Procano som arbeidsplass og arbeidsoppgavene dette ville medføre. Deretter startet vi søket etter kandidater i våre egne nettverk, via pipeline og aktivt søk på SoMe plattformer.

Resultat

I dag sitter Procano igjen med en helt ny kommersiell avdeling med moderne selgerne som passer godt inn både arbeidsmiljøet og i sine nye roller. Samtidig med at prosessene var veldig effektive. De nye ansatte ble rekruttert basert på Procanos verdier samtidig som de har sine egne meninger, hvilket bidrar til å videreutvikle Procano og deres kunder med nye ferdigheter og kompetanse.