Dintero

Dintero

Vi i Dreamwork har jobbet tett med Dintero, for å sørge for at de fikk inn kandidatene de var på utkikk etter. Les mer om hvordan vårt samarbeid har vært, og hvilke tjenester vi har levert til de.

Kontakt oss

Hvem er Dintero?

Dintero er et fintech-selskap som driver med betalingsløsninger både i butikk og på nett. De har dyktige ansatte i ryggen, som er nysgjerrige og opptatt av å levere de beste løsningene for kundene sine. 

Kontakt oss Uttalelse-bilde

Jeg vet at i det jeg tar opp telefonen, ringer Dreamwork og sier «Hei, dette er bestillingen. Jeg trenger det innen den datoen», så får jeg det. I tillegg får jeg kandidater som har lyst til å jobbe her, og som blir her. 

Bilde-av-mann-som-jobber-i-Dintero

Magnus Gleditsch

Growth Manager,
Dintero

Hva sier kunden om vårt samarbeid?

Problemstilling

Dintero var ute etter å få tak i norske og svensktalende porteføljeforvaltere. Det var viktig for dem å få tak i kandidater som klarte å tenke selvstendig og som var nysgjerrige, og ivrige etter å skape resultater. De ønsket selgere som kunne jobbe med caser over et halvt til et års tid og sammen med Dintero bygge opp merkevaren.

Fremgangsmåte

Etter flere samtaler med Dintero la vi opp en plan på hvordan vi skulle få tak i drømmekandidatene. Vi valgte å satse på annonsering og utgående søk i vårt eget nettverk, og tok i bruk plattformer som Linkedin. På denne måten sørget vi for å få tak i kandidater som delte samme verdier som Dintero.

Resultat

Vårt samarbeid med Dintero førte til fire ansettelser høsten 2021. Idag sitter Dintero med en konstant flyt av motiverte medarbeidere, som er med på å ivareta bedriften sine verdier og bidra til et godt arbeidsmiljø hver eneste dag.