Make AS – kundereferanse

Hvem er Make AS?

Make spesialiserer seg på levering av nyhetsbrev og SMS. De har spisset seg mot det norske markedet og tilbyr en oversiktlig infrastruktur for lokal lagring av personopplysninger, et brukervennlig verktøy og førsteklasses kundeservice.

Hvordan kom dere i kontakt med Dreamwork?

Stian Fongaard, daglig leder: «Dreamwork kontaktet meg og lurte på om vi hadde behov for nye ressurser. Dreamwork var et rekrutteringsselskap jeg hadde kjennskap til fra før og jeg hadde sett dem flere steder tidligere, blant annet på trikkene. Jeg booket et møte med Dreamwork når behovet for nye ansatte meldte seg og ble overbevist fra første stund om at dette var et rekrutteringsbyrå jeg ønsket å samarbeide med! De var utrolig flinke til å følge opp prosessen underveis og har ikke en eneste gang vært innpåslitne eller masete».

Hva gjorde at dere valgte å gå for Dreamwork som byrå?

Dreamwork hadde et gjennomført konsept med blant annet salgskursing og kompetanseheving, noe som var veldig aktuelt for oss. I tillegg til dette er de utrolig gode med oppfølgingen, noe som er mer enn hva man får hos et klassisk rekrutteringsbyrå hvor man får tildelt kandidater også avsluttes prosessen deretter.

Hvordan synes dere rekrutteringsprosessen med Dreamwork har fungert?

Rekrutteringsprosessen med Dreamwork har fungert veldig bra. Det har vært en god kommunikasjon hele veien og de har vært effektive i form av høy aktivitet på kandidatsiden.

Hva førte rekrutteringsprosessen med Dreamwork til?

Rekrutteringsprosessen har ført til en ansettelse av to selgere som vi er veldig fornøyde med!