Message – kundereferanse

Hvem er Message?

Message ble etablert i 1980. Den gang het produktet FAIS JEANS. I 1986 endret de navnet til Message. Message består av totalt 28 multibrand-butikker – 23 i Danmark og 5 i Norge – med et bredt utvalg av de beste danske og internasjonale motemerkene.

Hvordan kom dere i kontakt med Dreamwork?

Anita Sell, retail manager: «Jeg har brukt Dreamwork som samarbeidspartner en gang tidligere i en annen jobb og var veldig fornøyd med resultatene jeg fikk. Det var ikke et vanskelig valg for meg å gå for Dreamwork også til denne rekrutteringsprosessen».

Hva gjorde at dere valgte å gå for Dreamwork som byrå?

Dreamwork har alltid opptrådt profesjonelt og dette var viktig for oss når vi skulle inngå et samarbeid med et rekrutteringsbyrå. Vi var opptatte av å få levert gode resultater og riktig type kandidater, noe vi følte Dreamwork kunne levere!

Hvordan synes dere rekrutteringsprosessen med Dreamwork har fungert?

Rekrutteringsprosessen med Dreamwork har fungert utrolig bra. De har vært profesjonelle og ordentlige gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi har fått veldig god oppfølging underveis og Dreamwork har satt seg grundig inn i hvilken kultur vi i Message har, og funnet kandidater som står i tråd med våre verdier.

Hva førte rekrutteringsprosessen med Dreamwork til?

Samarbeidet med Dreamwork førte til ansettelse av butikksjef, assisterende butikksjef og ekstrahjelp. Vi har vært veldig fornøyde med kandidatene og ser frem til flere rekrutteringsprosesser i fremtiden!