Hva vil det si for deg å ta i bruk våre konsulenttjenester?

Har du fått med deg at vi tilbyr konsulenttjenester? Dette gjelder både for deg som er ute etter konsulenter med spesialkompetanse til en tidsavgrenset periode, og deg som allerede er konsulent eller ønsker å bli det hos oss.

Mangler du kompetanse i bedriften din akkurat nå?

 • Ser du et midlertidig behov for en HR-ressurs?
 • Er dere i gang med nytt prosjekt på nettsiden, men mangler utvikler?

Hvis du kjenner deg igjen i disse problemstillingene kan vi hjelpe deg! Vi tilbyr utleie av konsulenter innenfor salg og markedsføring, IT, administrasjon, HR og ledelse, økonomi og regnskap.

Det er ikke alltid like lett å få tak i konsulentene selv og det har vi full forståelse for. Det er tidkrevende å gjennomføre en grundig rekrutteringsprosess og feilansettelser koster bedrifter mye. Hadde det ikke vært behagelig å gi denne jobben til noen andre og bare fokusere på bedriften din?

Vi har rådgivere som er spesialisert innen de ulike fagfeltene og jobber hver eneste dag med å finne de ressursene og konsulentene vi vet trengs der ute. Kvalitetssikre og trygge rekrutteringsprosesser er veldig viktig for oss. Vårt hovedfokus er alltid deg og at du får tak i det behovet du trenger i den tidsavgrensede perioden.

Jobber du som selvstendig konsulent?

 • Er du allerede konsulent, men jobber for deg selv og fakturerer timer til bedriften du er konsulent hos?
 • Føler du at det kan bli litt ensomt å være konsulent til tider og mye å holde styr på?
 • Er du lei av å jage etter nye prosjekter helt selv?

Hos oss kan du fortsatt jobbe som konsulent slik du er vandt til. Den eneste forskjellen på å være konsulent hos oss og jobbe som konsulent selv er dette:

 • Vi tar oss av alt arbeidet med fakturering, utbetaling av lønn, sykefravær og har hele arbeidsgiveransvaret. Det eneste du trenger å gjøre er å holde på med det du elsker. Enten om du jobber som konsulent innen IT, Salg, markedsføring, HR, administrasjon eller ledelse.
 • Du vil ha oss skrevet som arbeidsgiver på cv-en. Vi er den offisielle arbeidsgiveren din og bedriftene du er konsulent hos blir oppført under Dreamwork på cv-en.
 • Du slipper å lete fram jobbene selv. Sammen med deg sørger vi for å finne en bedrift som vil passe med dine behov og ønsker.

Har du aldri prøvd deg som konsulent tidligere og dette er helt nytt for deg? Da kan du fortsatt prøve deg som konsulent hos oss!

For mange kan dette med spesialkompetanse være forvirrende og skremme oss vekk fra tanken på å bli konsulent. Ordet spesialkompetanse er ikke så skummelt som det høres ut. Det betyr egentlig bare at du har erfaring eller kunnskap innen noen av de fagfeltene vi jobber med.

 • Kanskje har du aldri jobbet med direkte salg før, men du har erfaring fra å jobbe i butikk?
 • Har du studert HR og ledelse? Eller kanskje markedsføring?
 • Sitter du på kunnskap innen IT og eksempelvis lært deg koding fra rommet ditt hjemme?

Da kan du bli konsulent!

Enten om du er HR-ansatt, salgssjef eller CEO for en bedrift som trenger mer påfyll av kompetanse i en tidsavgrenset periode, eller om du er konsulent og ønsker å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!