På utkikk etter konsulenter?

På utkikk etter konsulenter med spesialkompetanse i en tidsavgrenset periode?

  • Ser du et midlertidig behov for en HR-ressurs?
  • Er dere i gang med nytt prosjekt, men mangler utvikler?
  • Det er høysesong i butikken, men ikke nok selgere?

Vi tilbyr utleie av konsulenter innenfor salg og markedsføring, IT, HR, ledelse, økonomi og regnskap.

Leie inn konsulent
Play Video
retail og franchise rekruttering

Hva tilbyr vi?

Er du på utkikk etter en konsulent med spesialkompetanse i en tidsavgrenset periode? Spesialkompetanse vil si kompetanse du ikke har tilgjengelig i bedriften din. Du kan også leie inn en konsulent hvis du trenger en ekstra ressurs i en hektisk periode. Det kan for eksempel være at du mangler en utvikler til et prosjekt, en HR-ressurs i en hektisk periode eller mangler selgerkompetanse inhouse. Da kan vi hjelpe deg! Du finner alle fagområdene vi leier ut konsulenter til her.

Våre dyktige rådgivere jobber hele tiden med å finne de beste kandidatene for kundene våre. Vi er opptatt av å kvalitetssikre hver enkelt prosess, slik at du får konsulenten du er på utkikk etter.

 

Slik fungerer prosessen med å leie inn en konsulent

Prosessen med å finne de beste konsulentene fungerer på samme måte som en vanlig rekrutteringsprosess. Vi kjører intervjuer med konsulentene og kvalitetssikrer hele prosessen, slik at vi alltid sørger for å matche deres behov. Deretter blir konsulentene presentert til dere. Konsulentene leies ut til dere på et tidsavgrenset prosjekt.

Vi tar oss av alt av oppfølging, lønn, sykefravær og veiledning i hele bemanningsperioden. På denne måten kan du fokusere 100% på bedriften din og bli godt kjent med konsulenten.

Leie inn konsulent
Vi tilbyr konsulentutleie

Disse fagfeltene leier vi ut konsulenter til

Vi leier ut konsulenter med spesialkompetanse innen:

Hos oss har vi rådgivere som har spesialisert seg på de ulike fagfeltene og sammen med deg finner vi drømmekonsulenten du er på utkikk etter. Vi finner den kompetansen dere trenger til deres behov, enten om det er en utvikler, HR-ressurs eller superselger.

Behov for å leie inn en konsulent?

Er du usikker på hva som passer ditt behov eller på utkikk etter en konsulent med spesialkompetansen du trenger?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende kaffeprat!