Jens kickstartet sin karriere gjennom Dreamwork

Dreamwork Talents driver med bemanning, og hjelper arbeidssøkere å kickstarte sin karriere, enten de er helt nye på arbeidsmarkedet eller har noen års erfaring. I dette innlegget møter vi Jens, en tidligere kandidat hos hos.

Vi har tidligere dratt å filmet ulike kunder og vist frem hvem de er og snakket om hvordan vårt samarbeid har vært på kundesiden. Denne måneden er det litt annerledes da vi har tatt oss en prat med Jens, en tidligere kandidat som har jobbet gjennom oss hos noen av våre samarbeidspartnere. Vi bryr oss veldig om våre kandidater og blir alltid glade for å høre hvordan det går med dem, også etter de er ferdige med sin tid hos oss.

Les mer: Våre samarbeidspartnere

Hvem er Jens, og hvorfor gikk han veien gjennom Dreamwork?

Jens har en Bachelorgrad i Markedsføring, og etter endt studie og noen forskjellige jobber, kickstartet han sin karriere gjennom oss, hos noen av våre samarbeidspartnere. Først som selger rettet mot privatmarkedet, også jobbet han seg oppover stegene hvor han fikk mer og mer ansvar og ble til slutt salgsleder. Den dag i dag, så har han en jobb relevant til sine studier. Nedenfor kan du se hele videointervjuet, eller for deg som liker å lese kan du lese hele intervjuet i skriftlig format.

Jens kom til våre lokaler på Nydalen en sen ettermiddag i januar i godt humør etter en full dag på sin nye jobb.

«Jeg heter Jens Rand, er 27år, og oppvokst i Arendal. Jeg har tidligere tatt en bachelorgrad i markedsføring, og var ferdig med den i 2018. Etter det så har jeg jobbet litt forskjellige steder. Prøvd å finne litt sånn fram til hvilken vei er det jeg kan bygge min egen karriere, da.»

«Jeg valgte å gå veien gjennom Dreamwork på grunn av at jeg følte at de tok mer vare på meg som en person og som en ansatt. Jeg fikk tett oppfølging i startfasen og i perioden jeg var hos Dreamwork. Og det satte jeg utrolig pris på.

Den erfaringen og kompetansen jeg har fått ved å jobbe gjennom Dreamwork har spesielt vært det å lære seg å jobbe i et stort firma; jobbe i et høyt press. Det å tilpasse seg en hektisk hverdag. Det er noe som jeg kommer til å ta med meg videre, uavhengig av neste jobb. Dreamwork har hjulpet meg med min karriere ved å få den, rett og slett, kickstarta.»

Ønsker du å jobbe gjennom oss: Finn ut mer her

Hvordan har Dreamwork hjulpet deg?

Jens Rand Dreamwork Kandidat

TIDLIGERE KANDIDAT: Jens Rand kommer på besøk til Dreamworks lokaler. FOTO: Timo Opara

«Gjennom Dreamwork fikk jeg ikke bare hjelp til å se mine egne styrker, mine egne gode egenskaper og ting jeg burde legge fokus på. De hjalp meg også med selve intervjuprosessen. De gjorde meg forberedt på hva slags spørsmål som er vanlig å bli stilt, hva slags spørsmål tror de vil komme til å bli stilt, og hvordan er det jeg burde svare på sånne spørsmål, for å komme ut med den beste siden av meg selv.

Jeg har fått muligheten til å utvikle meg, ikke bare som selger, og samtidig utvikle mine egne ferdigheter, og det å utvikle meg som en leder og hvordan jeg kan bidra til å få også andre til å lykkes. Jeg har fått muligheten til å jobbe med ting jeg aldri hadde trodd at faktisk passet meg, men den veien som ble startet sammen med Dreamwork har åpnet øynene mine for hva jeg faktisk har kunnskapen og egenskapene til å lykkes med.»

Dreamwork

TETT OPPFØLGING: Said, Talent Advisor i Dreamwork, følger opp med Jens. FOTO: Timo Opara

Vi ønsker alltid at våre kandidater skal ha det bra, og derfor er det alltid ekstra hyggelig når vi får tilbakemeldinger som dette fra Jens.

«Det jeg er mest fornøyd med i samarbeidet er den tette og personlige oppfølgingen, som gjorde at jeg følte at jeg ble sett og tatt vare på. Og jeg følte at prosessen av å starte i ny jobb var trygg og sikker.

Jeg ville anbefalt Dreamwork til alle som er ferdige med videregående, ferdige med en bachelorgrad, ferdige med en mastergrad; de som er helt nye inn i jobbmarkedet, for å få den støtten og veiledningen til å finne noe som passer for dem også.»