Hvem er Visavi Technology og hvordan har samarbeidet med Dreamwork vært?

Visavi Technology leverer en programvare som sanntidsvisualiserer alle operasjonelle arbeidsflyter integrert i et grensesnitt.

 

Vi har tidligere skrevet om ulike kunder av oss, slik som Skousen og Thorn Privat Finans. Siden sist har vi også fått oppdatert våre kundereferansesider slik at du kan enkelt se alle våre besøk til ulike kunder og deres tanker om oss. Visavi Technology leverer en programvare som sanntidsvisualiserer alle operasjonelle arbeidsflyter integrert i et grensesnitt. De befinner seg i overgangen fra å være et startup selskap til å bli et scale-up selskap. I denne overgangen er det nødvendig med organisatoriske endringer, hvilket vi i Dreamwork har vært med å bistått med.

 

Hvem er Visavi Technology?

Det var årets første snødag i Oslo-området den dagen vi hadde avtalt å møte Visavi Technology i deres kontorer, så det var litt kaos på veiene slik det alltid er. Vi gledet oss veldig til å bli enda bedre kjent og ikke minst, møte og snakke med William som er en av de vi hadde bidratt med ansettelsen av, derfor lot vi ikke litt snø stoppe oss. Nedenfor kan du se videoen fra vårt besøk eller så kan du lese innlegget.

Denne gangen har vi et litt annerledes format hvor vi også først snakker med Are Tjønn Føllesdal, administrerende direktør i Visavi Technology AS. Senere i videoen går vi videre til William Ford, segmentdirektøren, som har vært gjennom rekrutteringsprosessen hos Dreamwork som kandidat.

«Visavi er et selskap som er i overgangen fra å være et startup selskap, til å bli et scale-up selskap. Primært, så gjør vi det enklere, mer effektivt og sikrere å drifte og vedlikeholde store industrianlegg. Vi ønsker å være innovative; Vi kommer fra et forskningsmiljø, så vi ønsker å fortsette med det, men også i den fasen vi går inn i nå, så er det selvfølgelig viktig å være kundeorientert og profesjonelle. Så det setter jo nye krav til oss som selskap. Og da trenger vi å øke staben vår, spesielt kanskje på den kommersielle siden. Vi ønsker egentlig helt ordinære mennesker, som kan være med og skape fantastiske team. Dreamwork har hjulpet oss med to viktige stillinger, og det er både på markedsføring og på salg. Dreamwork skjønte raskt hva vi var på jakt etter. Både i forhold til dette med å ha sterke fagpersoner, men også den personlige profilen. Så jeg tror vi traff hverandre veldig godt.» Forteller Are oss.

 

Hvordan er det å jobbe i Visavi Technology?

William Ford har jobbet i Visavi Technology i rundt 6-7måneder nå og stortrives med jobben. Han vil også fortelle hvordan han syns rekrutteringsprosessen hos Dreamwork har vært.

Dreamwork kundereferanse Visavi

SEGMENTDIREKTØR. William Ford er godt i gang i jobben som segmentdirektør. FOTO: Timo Opara

Hvordan syns det var å være med i en rekrutteringsprosessen hos Dreamwork?

Videre er det jo litt spennende å høre hvordan kandidaten syns det har vært å være i en rekrutteringsprosess hos oss i Dreamwork.

Dreamwork kundereferanse Visavi

FRA ET MØTE HOS VISAVI TECHNOLOGY: Alle i Visavi Technology er lidenskapelig opptatt av at bedriften skal vokse og bli mer kjent i markedet. FOTO: Timo Opara

«Jeg synes at denne rekrutteringsprosessen med Dreamwork har vært fantastisk. Det som for meg skilte seg virkelig ut, var ærligheten fra Dreamwork, og at de var tilgjengelige. Jeg synes at det var også veldig viktig. Hvis jeg hadde spørsmål, så svarte de tilbake raskt og ærlig. Og det imponerte meg. Jeg synes at det hjalp skikkelig. Jeg var interessert i stillingen fra dag en, men gjennom prosessen hjalp Dreamwork til med å styrke den interessen. Energien og stemningen var topp, og menneskene var fantastiske, så ja, jeg anbefaler det.»

Etter et hyggelig besøk hos Visavi Technology har vi fått enda bedre innsyn om hvem de er, hva som driver de og ikke minst hvordan både vår kunde og kandidat syns om prosessen de har vært gjennom hos oss.