Hvem er Procano og hvordan har samarbeidet med Dreamwork vært?

Procano har levert skybaserte IT-tjenester med innebygd sikkerhet og IT support til mange små og mellomstore bedrifter i hele Norden siden oppstarten deres i 2003.

Vi har tidligere skrevet om ulike kunder av oss, slik som Skousen og Thorn Privat Finans. Siden sist har vi også fått oppdatert våre kundereferansesider slik at du kan enkelt se alle våre besøk til ulike kunder og deres tanker om oss. Procano leverer altså skybaserte IT tjenester med innebygd sikkerhet til sine kunder. De er også veldig effektive og setter kundebehandling i hovedfokus. Procano er en bedrift som har både hode og hjertet med seg i det de gjør. Her får du lese om deres reise, bedriftsstrukturen- og miljøet og om Dreamwork og Procanos samarbeid.

 

Hvem er Procano?

Når vi hadde avtalt å snakke med Procano, måtte vi nesten ta oss en tur innom deres nye flotte kontorer i Porsgrunn! Etter en litt våt start på turen, kom endelig sola frem og vi fikk sett Porsgrunn fra sin beste side. Her ble vi møtt av trivelige ansatte i deres vakre lokaler, deriblant Jørgen Berg, daglig leder i Procano. Nedenfor kan du se videoen fra vårt besøk eller så kan du lese innlegget.

MANAGING DIRECTOR: Jørgen Berg – Managing Director. FOTO: Timo Opara

«Procano er våre kunders IT-partner. Vi leverer industrialiserte skytjenester og personlig brukerservice. Vi jobber tett på våre kunder, våre ansatte, våre leverandører og arbeidsoppgavene våre. Og vi har med oss hodet og hjertet, i alt vi gjør. Vårt mål er at våre kunder når sine mål. Alle kunder skal ha tjenester med innebygd sikkerhet, og alle våre kunder skal kunne se hvordan vi etterlever våre kundeløfter.»

Hvordan er det å jobbe i Procano?

Hos Procano er de ansattes velvære og samholdet veldig viktig. De har iverksatt ulike tiltak for å bevare dette, og har blant annet medarbeidssamtaler ukentlig for å kunne sjekke inn hos hver enkelt.

Dreamwork Kundereferanse Procano

ANSATTE. Procano er en godkjent lærebedrift, og har flere ansatte som har startet som lærling og gått inn i en fast stilling. FOTO: Timo Opara

«Med nye ansatte kan vi utvikle oss selv og våre kunder med nye ferdigheter og ny kompetanse. Vi ønsker medarbeidere som er nysgjerrige og som ønsker å gjøre en forskjell. Og vi ønsker noen som liker å endre seg i takt med omgivelsene, og som ønsker og tør å eksperimentere. Vi er tett på våre ansatte. Vi har en flat organisasjonsstruktur, der kunden er sjefen, og vi har dedikerte og selvstyrte kundeteam. Vi er opptatt av fellesskap. Vi kaller oss selv familien. Vi har familiemøter, familiesamlinger, familieturer og vi har familiekanaler i teams og på snapchat hvor vi deler små og store hendelser både på fritiden og på jobb.»

 

Hvordan kom Dreamwork inn i bildet?

Når en bedrift ønsker å satse på organisk vekst er det viktig at man får med de riktige medarbeiderene som kan være med å løfte bedriften. Dette var også situasjonen for Procano, og grunnen til at de tok kontakt med oss.

Dreamwork Kundereferanse Procano

PROCANOS KONTORER: Bilde inne fra Procanos flotte kontorer på Porsgrunn. FOTO: Timo Opara

«Dreamwork har hjulpet oss med å finne ut hva vi var på utkikk etter. Og de har også gått ut og funnet mange aktuelle kandidater basert på vårt verdigrunnlag. Og så hjulpet oss å finne de rette. Frida og Carl Henrik, som vi akkurat har ansatt, glir lett inn i organisasjonen vår. De er rekruttert på våre verdier, samtidig så har de sine egne meninger, og det er vi veldig opptatt av. Der alle tenker likt, tenker ingen. Det å jobbe med Dreamwork har vært litt annerledes enn hvordan vi har gjort det før. De har vært veldig tett på, det har gått veldig raskt, og vi er overbevist om å ha fått et veldig godt resultat. Jeg vil anbefale Dreamwork til alle sammen som ønsker en litt annen rekrutteringsopplevelse.»