Bemanning innen prosjektbasert innleie

Gjennom årene har vi bygget opp en solid mur av dyktige, talentfulle konsulenter. Rådgiverne sitter på verdifull kunnskap for deg dersom det oppstår et behov for bemanning innen prosjektbasert innleie i din bedrift.

Hvis du enda ikke har sett oss på trikkene eller mens du scroller gjennom LinkedIn mandags morgen, og usikker på hvorfor vi bør ta en kaffeprat, er dette innlegget midt i blinken for deg!

Hvordan vi jobber med bemanning innen prosjektbasert innleie ????

I tillegg til fast rekruttering tilbyr vi også bemanning til blant annet prosjektbasert innleie. Vi står klare til å hjelpe deg den dagen du står der og føler du mangler en essensiell puslespillbrikke i bedriften din. Tjenesten vi tilbyr passer for alle bransjer enten du trenger en ivrig superselger, en rolig og trygg HR-ansatt eller et IT-geni. Vi har rådgivere med flere års erfaring innen diverse fagfelt som Retail, IT, finans, markedsføring, salg, kundeservice og franchise. Det aller viktigste for oss er å møte deg der du er og løse ditt behov sammen med deg.

Er du i den fasen at du trenger en ansatt med spisskompetanse til et avgrenset prosjekt? Da vil våre tjenester gå hånd i hånd med ditt behov. Våre rådgivere har samarbeidet med noen av de mest kjente merkenavnene i Norge når det kommer til bemanning innen prosjektbasert innleie. Vårt hovedfokus er alltid deg. Vi er genuint opptatt av å behandle behovet ditt og bedriften din som vår egen. Rådgiverne er opptatte av å stille spørsmålene som «Hva er deres behov?», «Hva er dere på utkikk etter?» og «Hvordan kan vi hjelpe deg og din bedrift på best mulig måte?».

Kandidatene blir fast ansatt hos oss og leies ut gjennom bemanning som konsulenter til dere. De vil ha oss som en trygghet og blir tatt bare godt vare på. Prosjektbasert innleie er knyttet til et konkret avgrenset prosjekt med en start- og sluttdato. Etter endt bemanningsperiode vil rådgiverne hjelpe kandidaten videre i karrieren. Våre rådgivere tar seg av hele arbeidsgiveransvaret og betaler alle sosiale utgifter i bemanningsperioden, slik at du kan fokusere 100% på å drive bedriften din. Du kan lese mer om våre prosesser her.

Vi står trippende klare til en uforpliktende lunsjprat, for å kartlegge dine ønsker og bemanningsbehov.