Rekruttering av nye butikksjefer til Sprell

Hvem er Sprell og hvordan har rekrutteringen av nye butikksjefer fungert?

Sprell er en leketøyskjede som vil det beste for barna og kloden. Fra dag én har fokuset vært leker med pedagogisk innhold. Her i Dreamwork er vi engasjerte, og opptatt av å finne drømmekandidatene til våre kunder. Det blir alltid gjort grundig forarbeid, før vi rekrutterer kandidater til våre kunder. Sprell er en av kundene i vår avdeling Dreamwork Retail. 

Vi har hjulpet Sprell med å finne drømmekandidatene

Hvordan kom Sprell i kontakt med oss?

Sprell har hatt stor vekst på kort tid, og i løpet av kun ett år har de åpnet seks nye butikker. I den forbindelse hadde de behov for å rekruttere butikksjefer og medarbeidere. Sprell har en lidenskap for merkevaren sin, og for dem var det viktig å få inn noen som delte samme engasjement.

Derfor tok de kontakt med oss. Noe av det vi jobber med er å søke, filtrere og selektere, slik at kunden får de mest kvalifiserte kandidatene. 

 

Dette sier Sprell om samarbeidet med Dreamwork:

“Dreamwork har en viktig rolle for oss. I og med at vi er et lite selskap med få ressurser, så er vi helt avhengige av noen som er spisskompetente og er fremst i skoa når det kommer til rekruttering.”

 

Vi gjør alltid grundig research og forarbeid, for å sørge for at kundene våre får akkurat det de er ute etter – og litt til. 

Hvordan fungerer prosessen

Vi satt oss ned med Sprell og lyttet til deres historie, hva som var viktig for dem, og hva de var på utkikk etter. I tillegg samarbeider vi alltid tett med kunden om å kartlegge hvem som ville vært en god match. Deretter begynte jakten etter drømmekandidatene. På denne måten sparte Sprell verdifull tid, og fikk muligheten til å fokusere på driften og utviklingen av kjeden. 

Sprell leker bilde blogginnlegg

Sprell sine tanker om rekrutteringsprossessen

Vi spurte Sprell om hva de syns om de siste rekrutteringene av butikksjefer, og hvordan det har fungert:

 

“De siste rekrutteringene vi har gjort gjennom Dreamwork, har vært veldig bra. Vi har ansatt seks nye butikksjefer, og vi spør alltid kandidatene om hvordan de opplever rekrutteringsprosessen, og får utelukkende positive tilbakemeldinger.”

 

Sprell var fornøyd med hvordan rekrutteringsprosessen av nye butikksjefer har fungert. De likte måten vi lyttet til deres behov, og den problemstillingen de stod ovenfor. I tillegg til rekrutteringsprosessen, har vi hjulpet Sprell med annonsering på sosiale medier, noe som ledet til stort engasjement og oppmerksomhet.

 

“Vi kan anbefale Dreamwork Retail på det varmeste. Vi opplever at vi får veldig, veldig god hjelp og støtte, og de har funnet veldig gode kandidater til oss.”

Sprell leker bilde blogginnlegg

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Du kan nå oss på post@dreamwork.no eller per telefon på +47 24 02 20 32!