fbpx

Vikarbyrå

I Dreamwork vikarbyrå er vi spesialister på bemanning og innleie. Vi har rådgivere med variert yrkesbakgrunn, som sikrer at vi forstår kompetansebehovet og fagspråket til kundene våre.

Vi vet at for kunne å finne de riktige talentene i salg, er man nødt til å kunne salg, og det er her vi skiller oss ut fra våre konkurrenter. Flere av våre rådgivere har over 10 års erfaring fra salg og salgsledelse, noe som gjør at de vet hva de skal se etter når de skal finne riktig kandidat til riktig stilling. Vi jobber proaktivt med søk av kandidater gjennom både tradisjonelle og utradisjonelle kanaler, som CV baser og gjennom sosiale medier.

For å oppnå et best mulig resultat, skreddersyr vi hvert oppdrag. Vi vil fungere som rådgivere for å sikre at kompetansebehovet dekkes gjennom fast- eller midlertidig ansettelse. I Dreamwork vikarbyrå har vi gode erfaringer med utleie av personell der tradisjonell rekruttering tidligere har vært benyttet.

Våre konsulenter har bred kompetanse innenfor mange fagområder. Vi hjelper gjerne våre kunder ved behov for interimledelse. Ta gjerne kontakt dersom du har behov for dette, så kan vi gjøre en felles vurdering av både vår leveranseevne og den videre fremdrift.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om vikariater, innleie eller rådgiving. Vi er vikarbyrået som vil gjøre alt for å finne den riktige og beste kandidaten og løsningen for nettopp deg.

Har du behov for ansatte?