Videointervju: Skousen og Dreamworks Samarbeid

Vi har allerede postet en bloggartikkel om vårt besøk til Skousen hvor du kan lese samtalen vi hadde med Retail Manager Norge, Lars Edvardsen. Har du ikke lest det, men gått og ventet spent på videointervjuet har du kommet til riktig sted.

Skousen er en gammel faghandelkjede, som ble startet opp av Preben Skousen, som har solgt hvitevarer i over 60 år. I 2011 ble Skousen kjøpt opp av Whiteaway Group. I dag er Skousen en del av en stor dansk kjede som drives som franchise. De har vært i Norge i 6 år og holder på å utvide til flere spennende lokasjoner, i tillegg til at de skal starte opp i Sverige. Som franchisetaker for Skousen må man kunne bygge ærlige relasjoner til kundene og rett og slett være en lokal kjøpmann. Dreamworks rolle i dette er å finne passende franchisetakere til konseptet og lokasjonene!

Lurer du på hva det innebærer å være franchisetaker kan du lese mer om det her!

Hva mener kunden om vårt samarbeid?

Så kommer det evige spørsmålet; hva mener Skousen om vårt samarbeid? Se videoen under for å høre mer om Skousen, og hva Lars Edvardsen syns om vårt samarbeid.

Vi elsker å bli kjent med våre kunder, vite hvem de er og forstå deres behov – det er noe som virkelig gjør at vi kan hjelpe med å forhindre feilansettelser. Følg med på bloggen da vi neste måned er vi tilbake med fokus på en ny kunde du kan lære mer om!

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Du kan nå oss på post@dreamwork.no eller per telefon på +47 24 02 20 32!

CHRO - Dreamwork