Videointervju: Innovation Support

Forrige uke postet vi en bloggartikkel om vårt besøk til Innovation Support for å intervjue daglig leder og CEO, Helge Bharat Johnsen. Denne uken deler vi selve videoen av intervjuet slik at du kan lære mer om Innovation Support og litt mer om oss i Dreamwork.

Innovation Support er et konsulentselskap som hjelper bedrifter i Norge med å få flere kunder gjennom kartlegging, leadsgenerering og møtebooking. Dermed er de ansatte som jobber der veldig viktige for å kunne levere best resultat, og det er her vi kommer inn.

Vi i Dreamwork hjelper Innovation Support med bemanningen hvor de ofte har behov for nyutdanna og unge talent, og de fungerer som et springbrett ut i arbeidslivet. Noen av de vi har leid ut har også endt opp i faste stillinger hos Innovation Support.

Hva mener kunden om vårt samarbeid?

Hør hva Daglig leder/CEO Helge Bharat Johnsen i Innovation Support forteller om samarbeidet vårt i videoen under.

Vi elsker å bli kjent med våre kunder, vite hvem de er og forstå deres behov – det er noe som virkelig gjør at vi kan hjelpe med å forhindre feilansettelser. Følg med på bloggen da vi neste måned er vi tilbake med fokus på en ny kunde du kan lære mer om!

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Du kan nå oss på post@dreamwork.no eller per telefon på +47 24 02 20 32!

Enya Ose Kvalsund

Enya Ose Kvalsund

Digital Marketer - Dreamwork