fbpx

Rekrutteringsbyrå Oslo

Konsulentene i Dreamwork rekrutteringsbyrå har variert yrkesbakgrunn, noe som gjør at de forstår behovet og fagspråket til kundene våre og hva de ser etter i et rekrutteringsbyrå i Oslo.

Vi starter rekrutteringsprosessen med å innhente informasjon og kartlegge ditt rekrutteringsbehov. Det er viktig for oss som rekrutteringsbyrå å forstå hva som er viktig for deg, hva som er din bedrifts historie, fremtidsmål, bedriftskultur, forretningsmodell, struktur og strategi.

Videre er vi opptatt av hvilken type utdannelse/arbeidserfaring og personlige egenskaper det er ønskelig at den aktuelle kandidaten skal ha. Det er også viktig at vi kartlegger hva som skal til for å lykkes i stillingen, eventuelle utfordringer og hvordan bedriften måler suksess. På bakgrunn av denne informasjonen utarbeider Dreamwork en kandidat- og stillingsprofil som blir grunnlaget for videre arbeid.

En del bedrifter ønsker å gjennomføre sine rekrutteringsprosesser ved bruk av interne ressurser. Dette har vi selvfølgelig respekt for, men husk at vårt rekrutteringsbyrå i Oslo er her hvis det oppstår et behov for støtte

Vi er spesialister på rekruttering og vikariater, men våre konsulenter har også bred kompetanse innenfor mange andre fagfelt. Vi støtter gjerne våre kunder ved behov for interimledelse. Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi gjøre en felles vurdering av både vår leveranseevne og den videre fremdriften.

Kontakt vårt rekrutteringsbyrå i Oslo for en hyggelig prat om vikariater, rekruttering, headhunting eller andre fagfelt. Vi er rekrutteringsbyrået som vil gjøre alt for å finne den riktige og beste kandidaten og løsningen i Oslo.


Kontakt oss