fbpx

Headhunter Oslo

For å oppnå et optimalt resultat hver eneste gang, skreddersyr vi alle våre oppdrag. I den sammenheng vil vi komme med råd med hensyn til om kompetansebehovet best dekkes gjennom fast- eller midlertidig ansettelse. Som headhunter i Oslo har vi gode erfaringer med utleie av personell der tradisjonell rekruttering tidligere har vært benyttet. 

Som headhunter i Oslo vektlegger vi nær kontakt med oppdragsgivere og kandidater. Vi har i løpet av vår tid i bransjen etablert et solid nettverk både på kandidat- og kundesiden. 

Headhunting er et eget fag, og for å ha ekspertise i faget må du enten ha jobbet mange år med rekruttering og headhunting eller ha en sammensatt yrkesbakgrunn. Våre konsulenter har variert yrkesbakgrunn som gjør at vi forstår behovet og fagspråket til kundene våre når vi er på oppdrag. 

Vi starter en headhunting-prosess med å hente inn informasjon og kartlegge ditt rekrutteringsbehov. Det er viktig for oss å forstå hva som er viktig for deg, hva som er din bedrifts historie, fremtidsmål, bedriftskultur, forretningmodell, struktur og strategi. Dette vil gi oss en solid og trygg ramme å jobbe ut ifra når vi er på jakt etter riktig person for din organisasjon. 

Videre i prosessen er vi opptatt av hvilken type utdannelse/arbeidserfaring og personlige egenskaper det er ønskelig at den aktuelle kandidaten skal ha. Det er også viktig at vi kartlegger hva som skal til for å lykkes i stillingen, eventuelle utfordringer og hvordan bedriften måler suksess. Med denne kunnskapen utarbeider Dreamwork, headhunter i Oslo, en kandidat- og stillingsprofil som blir grunnlaget for videre arbeid. 

En del bedrifter i Oslo og ellers i Norge ønsker å gjennomføre sin headhunting ved bruk av interne ressurser. Dette har vi selvfølgelig respekt for, men husk at våre headhuntere er her hvis det oppstår et behov for støtte.  

Kontakt din headhunter i Oslo for en prat om vikariater, rekruttering, headhunting eller andre fagfelt. Vi er en headhunter i Oslo som vil gjøre alt for å finne den riktige og beste kandidaten for dine behov.  

Har du behov for ansatte?