Dreamwork Talents har fÄtt enda en dyktig medarbeider pÄ laget

Eivind NamlĂžs har blitt ansatt i Dreamwork

Dreamwork gruppen kjÞpte tidligere i vÄr opp Cee Solutions AS, som nÄ lyder under navnet Dreamwork Talents AS. 

Flere dyktige rĂ„dgivere fra bransjen er pĂ„ vei inn, og vi er svĂŠrt glade for at Eivind NamlĂžs fra People4you er en av de – med oppstart allerede i august.

Vi har tatt en kaffe med Eivind for Ä bli litt bedre kjent med vÄr nye kollega.

Eivind – fortell oss litt om deg?

Jeg har min bakgrunn fra salg og rekruttering internt pÄ mine tidligere arbeidsplasser, samt eksternt til andre selskaper. Bacheloren min i Økonomi og Administrasjon tok jeg ved NTNU HandelshÞyskolen i Trondheim.

Med 10 Ärs erfaring fra salg og ledelse har jeg opparbeidet meg god forretningsforstÄelse, og jeg har god erfaring med viktigheten av Ä levere riktig personell til riktig tid.

Jeg har jobbet som rÄdgiver i People4you siden 2016, hvor jeg har hatt ansvar for rekruttering og bemanning. FagomrÄder som salg, service, marked og Þkonomi har vÊrt en naturlig prioritet, med tanke pÄ min egen bakgrunn.

Etter fullfĂžrt Bachelor jobbet jeg innen feltsalg, hvor jeg bygget opp en av Norges stĂžrste avdelinger i Canal Digital – noe jeg er stolt av Ă„ ha pĂ„ min CV.

I 2016 tok jeg med mine erfaringer over i People4you, hvor jeg kunne rendyrke min bakgrunn og interesse for Ă„ hjelpe andre inn i ny jobb.

Hvorfor hadde du lyst til Ă„ bli en del av Dreamwork?

Dialogen med Dreamwork og Ulf Edén var svÊrt spennende helt fra starten av, da jeg kjente meg igjen i Ulf sine tanker om hvordan vi som rekrutterer skal fungere bÄde som rÄdgivere og samarbeidspartnere ovenfor kandidatene og selskapene vi rekrutterer for.

Jeg liker at Dreamwork satser sterkt pĂ„ Ă„ finne kandidater som ikke i utgangspunktet sĂžker ny jobb, det vi i bransjen kaller passive sĂžkere – via digitale kanaler og direkte kontakt.

Jeg ser en veldig positiv vekst i selskapet, og de har en spennende visjon hvor de jobber aktivt for at Dreamwork skal fortsette Ä vÊre et attraktivt og fremtidsrettet byrÄ Ä jobbe sammen med.

Cee Solutions AS fulgte jeg med pÄ ogsÄ fÞr de ble en del av Dreamwork, og jeg opplever at kombinasjonen av Dreamwork og Cee Solutons, Dreamwork Talents AS, blir en spennende utfordrer i markedet fremover.

Dreamwork gruppen bestÄr av mange flinke folk, sÄ jeg gleder meg til Ä starte i august.

Ulf Edén, som leder satsingen, er meget fornÞyd med Ä fÄ med seg Eivind med sin gode erfaring og fine holdninger pÄ laget.

Lurer du pÄ hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Du kan nÄ oss pÄ post@dreamwork.no eller per telefon pÄ +47 24 02 20 32!

Soheil Seyedi

Soheil Seyedi

CEO/Administrerende Direktþr – Dreamwork
Linkedin