fbpx

Bemanningsbyrå

Er du på jakt etter et bemanningsbyrå med fokus på personlig egnethet? I Dreamwork hjelper vi både arbeidsgiver og arbeidssøker med å finne den beste løsningen. 

Dreamwork bemanningsbyrå ble startet av rådgivere med lang fartstid i rekruttering- og bemanningsbransjen. Vi er et verdibasert selskap, med verdier tuftet på de faktiske resultater vi oppnår. Dette avspeiles i alle prosesser i rekrutteringsarbeidet vårt. Verdiene våre reflekterer hvem vi er og hvordan vi jobber, og de er selve styringsverktøyet for alt vi gjør. 

Faglig tyngde 

Bemanning er et eget fag. For å kunne kalle seg en ekspert må man enten ha jobbet mange år i et bemanningsbyrå, eller ha en sammensatt bakgrunn. Våre konsulenter har variert yrkesbakgrunn, noe som gjør at vi forstår behovet og fagspråket til våre kunder og kandidater. 

Vi vet hvilken kompetanse, bakgrunn og verdier som er viktige når vi skal søke etter en arbeidstaker eller arbeidsgiver. Vårt bemanningsbyrå har nettverket til å finne den ultimate løsningen for alle involverte. 

Varierte oppdrag 

Hos Dreamwork finner du et variert og spennende utvalg av jobber og muligheter. Vi jobber også med personalutleie, og kan derfor tilby deg som arbeidssøker uante muligheter. Mange foretrekker å jobbe i et vikariat eller et prosjekt, da det gir den fleksibiliteten man gjerne ønsker i hverdagen. 

Et vikariat er også en god mulighet til å bli kjent med ulike miljøer, få bredere erfaring og kompetanse samt skape mange nye kontakter og et utvidet nettverk.
 

Personlighet 

Dersom du er usikker på hvilke karrierevalg du skal gjøre, kan du prøve deg på arbeidsmarkedet gjennom vårt bemanningsbyrå. Vi vurderer ikke bare din faglige kompetanse, men også din ambisjon og dine personlige egenskaper. Dette gjør at vi skiller oss fra bemanningsbyråer som kun fokuserer på den faglige kunnskapen. Vi mener det er vel så viktig å passe inn og trives på sin nye arbeidsplass. 

Vi vektlegger nær kontakt med oppdragsgiver og kandidater. Gjennom vår tid i bransjen har vi opparbeidet oss et solid nettverk, både av kunder og kandidater.
 

Arbeidstaker

Vi sitter hele tiden på mange spennende og utfordrende jobbmuligheter. I vår vurdering og samtale med deg vil vi i stor grad vektlegge hvilket miljø vi tror du vil passe best inn i. Utgangspunktet for denne vektleggingen er grundige tilbakemeldinger fra oppdragsgiver og et ønske om å oppfylle enhver kandidats ønsker og behov. 

Dersom du er nyutdannet og trenger erfaring, eller har problemer med å komme deg inn på arbeidsmarkedet, kan du dra stor nytte av å benytte deg av vårt bemanningsbyrå. Vi kan tilby et vikariat eller et prosjektoppdrag som setter deg på rett kurs.
 

Arbeidsgiver 

Dreamwork bemanningsbyrå kan hjelpe din bedrift med en smidig rekrutteringsprosess. Vi begynner alltid med å hente inn nødvendig informasjon og kartlegging av bedriften. Vi ønsker å vite hva som er viktig for deg, bedriftens historie, fremtidsmål, bedriftskultur, forretningsmodell, struktur og strategi. 

Deretter leter vi frem aktuelle kandidater i vårt nettverk. Vi har tett dialog med deg som kunde under hele prosessen, og ved hjelp av dybdeintervjuer og referansesjekker kommer vi frem til en “short list” av ideelle kandidater for oppdraget. Til slutt foretar vi en siste kvalitetssjekk før vi sammen foretar et valg. Etter inngåelse av kontrakt får du overlevert en fullstendig rapport som dokumenterer hele rekrutteringsprosessen. 

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!

Har du behov for ansatte?