fbpx

Bemanningsbyrå Oslo

Dreamwork er et bemanningsbyrå i Oslo som ble startet av konsulenter med lang fartstid i rekruttering- og bemanningsbransjen. Bemanning er et eget fag, og for å ha ekspertise i faget må du enten ha jobbet mange år med bemanning eller ha en sammensatt yrkesbakgrunn.

Våre konsulenter har variert yrkesbakgrunn, noe som gjør at vi forstår behovet og fagspråket til kundene og kandidatene våre. På den måten vet vi hvilken kompetanse, bakgrunn og verdier vi skal søke etter hos en arbeidstaker eller arbeidsgiver. Vi har «know how» og nettverk til å finne den beste løsningen for alle involverte i en bemanningsprosess i Oslo.

Hos Dreamwork vil du finne et variert og spennende utvalg av jobber og muligheter. Vi jobber også med personalutleie, og kan derfor som bemanningsbyrå tilby deg som arbeidssøker uante muligheter. Mange foretrekker å arbeide i et vikariat eller et prosjekt på grunn av den fleksibiliteten det gir. Dette er også en mulighet til å bli kjent med flere ulike miljøer, få bredere erfaring og kompetanse, og skape mange nye kontakter og utvide ditt nettverk i Oslo.

Er du usikker på hvilke karrierevalg du skal ta er dette også en fin måte å få prøvd seg ut på arbeidsmarkedet. Dreamwork vil ikke vurdere deg kun ut ifra din faglige kompetanse, men også din ambisjon og personlige egenskaper. Dette gjør at vi skiller oss fra andre bemanningsbyråer i Oslo som kun fokuserer på den faglige kompetansen. Man skal jo også faktisk passe inn på sin nye arbeidsplass.

En del bedrifter i Oslo og ellers i Norge ønsker å gjennomføre sine bemanningsprosesser ved bruk av interne ressurser. Dette har vi selvfølgelig respekt for, men husk at vårt bemanningsbyrå er her hvis det oppstår et behov for støtte.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om vikariater, bemanning, headhunting eller andre fagfelt. Vi er bemanningsbyrået i Oslo  som vil gjøre alt for å finne den riktige løsningen.


Kontakt oss