Møt Mejid, vår Talents Sourcing Specialist

Vi hjelper deg med rekrutteringen

Fra idrettsarenaen til salgsverden. Mejid har tatt med seg lidenskapen, viljen til å vinne og evnen til å samarbeide. Hans unike bakgrunn fra idretten har vært nøkkelen til hans suksess i salgsbransjen.

Gjennom årene har Mejid bygget opp en imponerende karriere innen salg. Han startet sin karriere som butikkmedarbeider og jobbet seg oppover til assisterende butikksjef. Etter dette gikk han videre til å være leder for to bilselskaper hvor han hadde ansvaret for 10 selgere. Her jobbet han med coaching, opplæring og rekruttering av talentfulle selgere.

Men det var hos Loyalty, en av Dreamwork sine verdifulle partnere, at Mejid virkelig fant sin plass i salgsverden. Han stod ovenfor en av de største utfordringene inne salg: telefonsalg. Han kjempet daglig med å overbevise kunder som var skeptiske, uengasjerte og travle. «Det å skulle overbevise kundene om å investere den tiden i deg og skape en verdi for dem. Det var ikke alltid like enkelt». Gjennom sin unike evne til å skreddersy løsninger og skape verdi for kundene, klarte han å få dem til å si ja til tilbudene hans og sikre suksess for både seg selv, og for selskapet.

«Det er ikke bare salg som driver meg. Jeg er lidenskapelig opptatt av å utvikle og forme yngre selgere til å bli fremtidige ledere. Jeg brenner for å hjelpe dem å finne sin indre styrke, tro på seg selv og overkomme motgangen som alltid er en del av salgsreisen. Mange av mine tidligere ansatte sitter i dag på høytstående stillinger innen salgsverden. Det er fantastisk å se den enorme utviklingen de har hatt i karrieren sin.»

Etter flere år med suksess og vekst hos Loyalty, følte Mejid behovet for nye utfordringer og tok kontakt med Dreamwork igjen. De hadde en åpen stilling som passet perfekt til hans bakgrunn innen salg. Her får han bruke sin erfaring som salgssjef til å hjelpe andre med å finne suksess i salgsbransjen. Fra idrettsbanen til salgsarenaen til drømmejobben, Mejids reise er en inspirerende historie om utholdenhet, lidenskap og seier. Nå er han klar til å bruke sin ekspertise og erfaring for å hjelpe andre med å finne veien til deres egne drømmejobber innen salg.

Med 10 års erfaring fra salgsbransjen kan kundene være trygge på at vi leverer selgerne de er ute etter

Mejid jobber som rådgiver på vår avdeling Search and Selection. Avdelingen tar for seg alt ifra lettere salgsstillinger for nyutdannede til tyngre salgsstillinger som krever mer erfaring. Her jobber han med alt fra søk etter mulige kandidater, nettverksbygging, intervjuprosesser og kundemøter.

«Når vi får en bestilling fra en kunde ser jeg alltid gjennom nettverket mitt først. Det hender ofte at vi allerede har en aktuell kandidat for kunden, siden vi hele tiden jobber med å bygge relevante nettverk».

Mejid og Eivind, som er avdelingsleder, har begge 10 års erfaring innenfor salg så de har allerede et enormt stort nettverk av potensielle kandidater. «Vi har vært såpass lenge i salgsbransjen så kunden kan alltid være trygge på at vi forstår deres behov og vet hvordan vi får tak i de dyktigste selgerne.»

«For meg handler det ikke bare om jobb. Det handler om lidenskap og følelsen av å virkelig gjøre en forskjell»

«Mestringsfølelse er noe som virkelig driver meg hver eneste dag. Å utfordre meg selv og sette ambisiøse mål, både på kort og lang sikt, gir meg en utrolig drivkraft. Men det er ikke bare min egen suksess som betyr noe for meg. Å motta tilbakemeldinger fra kandidater som har funnet sin plass i arbeidslivet, og vite at vi har vært med på å hjelpe dem, gjør meg utrolig glad.»

«En annen fantastisk del av jobben min er at jeg får et unikt innblikk i ulike selskaper og deres hverdag. Det gir meg en verdifull innsikt i arbeidshverdagen til forskjellige selgere og hvordan de lykkes. For meg handler det ikke bare om jobb. Det handler om lidenskap og følelsen av å virkelig gjøre en forskjell. Med fokus på mestringsfølelse og å hjelpe andre, er jeg klar til å ta på meg nye utfordringer og lede kandidater mot suksess i rekrutteringsprosessen».

Hvorfor valgte du Dreamwork som arbeidsplass?

Avslutningsvis spurte vi Mejid hva det var som gjorde at han ønsket å jobbe hos oss.

«Jeg har kjent Dreamwork i syv år nå. Gjennom min tid i salgsbransjen har jeg alltid sett opp til selskapet sin måte å rekruttere på og hvordan mennesker alltid er i fokus. Det som virkelig skiller Dreamwork fra andre selskaper er menneskene som jobber her. Vi er ikke bare kollegaer, men et team. Vi finner på morsomme aktiviteter sammen både på jobben, men også utenfor, og skaper et utrolig positivt arbeidsmiljø for hverandre. Det er en sterk følelse av fellesskap og støtte som driver meg til å ville gjøre mitt absolutt beste på jobb hver eneste dag. Jeg tror dette også er nøkkelen til hvorfor kandidater og kunder ønsker å komme til oss. Vi er genuint opptatt av mennesker og at alle skal føle en tilhørighet.»

Har du ikke funnet drømmejobben eller drømmekandidaten enda? Kanskje vi kan hjelpe deg?