Møt vår rådgiver Lilet

Alle ansatte i Dreamwork

Møt Lilet, vår nye Talent Acquisition Specialist 

 

 Etter å ha fullført en bachelorgrad på BI, i HR og ledelse, ønsket Lilet å spisse seg inn på ett fagfelt, nemlig IT. «Noe som var utrolig viktig for meg når jeg skulle velge studieretning, var det at jeg skulle sitte igjen med kunnskap og erfaring innenfor flere fagfelt. Etter å ha fullført en bachelorgrad på BI sitter jeg igjen med en bred kompetanse innenfor fagfelt som HR & ledelse, økonomi, jus og markedsføring. IT er noe som interesserer meg veldig, i tillegg til at jeg alltid har interessert meg for andre mennesker. Derfor var rekrutteringsbransjen en perfekt match». 

 Nå er Lilet klar for å bygge opp Dreamwork IT, sammen med vår Talent Sourcing Manager Alexandra 

 

IT er et marked i stadig vekst 

 

Vår avdeling Dreamwork IT er nyoppstartet, med formålet om å være fremst når det kommer til teknologi- og IT- rekrutteringer. Avdelingen vår kan bistå med å finne de beste hodene innenfor IT, ved hjelp av vår ekspertise og vårt nettverk. Vi deltar på messer og konferanser for å finne kandidater, som vi vet vil være relevante for våre kunder.   

 Det er ikke enkelt å hente inn de beste kandidatene når de ikke er til stedet på plattformene vi vanligvis bruker. Kundene våre stiller oss ofte spørsmål som «Hvordan skal dere få tak i de kandidatene vi er ute etter når de ikke befinner seg på Linkedin». Noe av det vi gjør er å delta på messer og konferanser, i tillegg til å være til stedet på de forskjellige plattformene som blir tatt i bruk at utviklere.  

 Lilet vil være en av avdelingens kontaktpersoner innenfor IT rekruttering, og jobbe med alt fra rekruttering og rådgiving, til samhandling med kunder. 

 

«Jeg er en relasjonsbygger av natur» 

 

Lilet er en relasjonsbygger av natur og innenfor rekrutteringsbransjen er det viktig å kunne være frampå, snakke med mennesker, sette seg inn i deres problemstilling og forstå dem.  

 «Jeg har alltid vært en menneskekjenner og mennesker har alltid interessert meg. Derfor passer denne jobben så godt. Jeg får muligheten til å bruke evnene mine, og stadig utvikle meg hver eneste dag.»  

Jeg er en relasjonsbygger av natur

 

Hvorfor valgte du Dreamwork som arbeidsplass? 

 

Avslutningsvis spurte vi Lilet hva det var som gjorde at hun ønsket å jobbe hos oss.  

 «IT er fremtiden og et stadig voksende marked. Jeg så fort at Dreamwork hadde store utviklingsmuligheter, hvor jeg ville få muligheten til å utvikle min faglige kompetanse, og bygge nettverk for fremtiden.» 

 Har du ikke funnet drømmejobben eller drømmekandidaten enda? Kanskje vi kan hjelpe deg?  

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Du kan nå oss på post@dreamwork.no eller per telefon på +47 24 02 20 32!